Центр надання адміністративних послуг

Великокопанівська територіальна громада

13.09.2024 08:57

Моряки рядового складу, отримуйте кваліфікаційні документи на порталі Дія

b8642a9d-274c-4b23-99c3-59a7c6df5440.jpg

⚓️ У рейс без корупційних схем. Моряки рядового складу, отримуйте кваліфікаційні документи через Дію

Розширюємо можливості сервісу Дипломування членів екіпажів суден на порталі Дія. Відтепер моряки рядового складу також отримуватимуть кваліфікаційні документи зручно, швидко та з будь-якої точки світу.

Кваліфікаційні документи підтверджують професійну підготовку моряків та право працювати на суднах у національних та міжнародних водах. Раніше їх можна було оформити тільки офлайн, тепер — у кілька кліків у Дії моряки оформлюватимуть свідоцтва:

🚢 фахівця вахтового матроса

🚢 кваліфікованого матроса

🚢 вахтового моториста

🚢 кваліфікованого моториста

🚢 суднового електрика

🚢 суднового кухаря

🚢 боцмана

Як скористатися сервісом у Дії ❓

Авторизуйтеся на порталі Дія 👉🏻 Дипломування членів екіпажів суден 👉🏻 заповніть заяву 👉🏻 підпишіть Дія.Підписом 👉🏻 заява відправляється на розгляд Адміністрації судноплавства.

Результати розгляду надійдуть на портал Дія та на електронну пошту.

Процес дипломування моряків був однією з найкорумпованіших сфер. Рік тому розпочали боротьбу з корупцією та цифровізацію сфери. І за рік моряки 34+ тисячі разів скористалися прозорими сервісами на порталі Дія.

Цифровізуємо, щоб руйнувати корупційні схеми 🦾

Електронні послуги для моряків на порталі Дія та приведення стандартів дипломування моряків до міжнародних вимог реалізують Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України й Адміністрація судноплавства у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України за сприяння Проєкт “Підтримка цифрової трансформації”, що фінансується USAID і UK Dev.

# Міністерство цифрової трансформації України