Центр надання адміністративних послуг

Великокопанівська територіальна громада

11.09.2024 08:38

+ 3 нові документа в Дії.

977539fe-bafd-404f-8d49-4dd7b40eb7d2.jpg

Нові документи в Дії — додали свідоцтва про шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені

У Дії вже працює Шлюб онлайн, а щоб ви користувалися послугою на повну, додали свідоцтво про шлюб. Також у застосунок підтягнуться актові записи про розірвання шлюбу та зміну імені.

Важливо, що тепер і в батьків-усиновлювачів та батьків, які змінили прізвище, підтягнуться свідоцтва про народження дитини. Ви давно просили додати можливість.

Паперові свідоцтва більше не треба шукати по різних папках у серванті — тепер вони завжди з вами в Дії. Усе підтягнеться автоматично, якщо інформація про податковий номер є в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян.

Є мільйон випадків, коли потрібно показати свідоцтво, — нова робота, оформлення дитини в школу, купівля квитків на потяг для дитини, оформлення пільг або єОселі. Тепер для кожного з них буде цифровий документ.

Із Дією все просто: оновлюйте застосунок та перевіряйте, як усе працює.

Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерство юстиції України, Державним підприємством Національні інформаційні системи та ДРАЦС за підтримки швейцарсько-української Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа.